هشدار هواشناسی خراسان رضوی در خصوص کاهش محسوس دما (۲۶ دی ۱۴۰۳) آخرین اخبار از آتش‌سوزی‌های لس‌آنجلس | آیا آتش مهار شده است؟ مشاهده ۳ قلاده یوزپلنگ آسیایی در پارک ملی توران + فیلم از ما گفتن بود جوان در دوراهی استقلال سازنده و  جدایی بازنده ثبت نام بیش از ۷۰ هزار داوطلب در تکمیل ظرفیت رشته‌های بدون آزمون کنکور جریمه ۸ میلیارد ریالی یک مشاور املاک در مشهد به اتهام دریافت حق کمیسیون اضافه در یک قرارداد ریشه‌های استقلال دیرهنگام جمعیت جوان | بحران مسئولیت پذیری جوانان رئیس سازمان بهزیستی کشور: تا پایان سال ۱۴۰۳، جهیزیه تمام مزدوجین معلول را تأمین خواهیم کرد آتش‌سوزی یک ساختمان مسکونی در خیابان فدائیان‌ اسلام مشهد با ۶ مصدوم (۲۶ دی ۱۴۰۳) امکان تزریق واکسن آنفلوانزا تا آخر فصل سرما وجود دارد تأثیرات منفی مهاجرت نخبگان بر جایگاه علمی ایران در جهان ایران و اوگاندا، بیشترین مصرف‌کنندگان آنتی‌بیوتیک در دنیا وزیر آموزش و پرورش: سند ابتدایی ورود هوش مصنوعی به مدارس آماده شده است جزئیاتی تازه از نزاع مرگ بار بولوار توس که با کشته شدن جوانی همراه بود | قتل به خاطر یک دختر وزیر بهداشت: ویروسی جدید در آزمایشگاه‌های ما شناسایی نشده است + فیلم رأی پرونده چای دبش چه زمانی صادر می‌شود؟ ایران رتبه هشتم جهان در بازار محصولات حلال حراج سکه‌های هخامنشی و ساسانی در نیویورک! + عکس (۲۶ دی ۱۴۰۳) لایحه منع خشونت از زنان در دستور کار مجلس قرار دارد پیشگیری از ابتلا به بیماری HPV؛ غربالگری یا تزریق واکسن؟ سقوط هواپیمای سبک آموزشی فراجا در گیلان (۲۶ دی ۱۴۰۳) حضور در نمایشگاه گردشگری اسپانیا با هدف معرفی ایران پویا و مقتدر پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی، امروز (چهارشنبه، ۲۶ دی ۱۴۰۳) | آغاز بارش باران در سطح استان از فردا گروگان‌گیری ۱۵ماهه، با همت سازمان اطلاعات سپاه کرمان پایان یافت انتصاب رسمی مدیرکل امور بین‌الملل توسط رئیس سازمان امور دانشجویان مردی که همسرش را با ضربات کلنگ در مشهد به قتل رسانده بود، درگذشت حجم آب در سدهای مشهد، درحال‌کاهش و فقط ۱۲ درصد است مسمومیت ۲۳ دانش‌آموز مشهدی در مسجد به دلیل انتشار گاز منوکسیدکربن تمام واریزی‌های بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی، کشوری و لشکری تا پایان سال ۱۴۰۳ اعلام شد + زمان واریز و مبلغ فرار دختر ۱۵ ساله با فرد موردعلاقه‌اش در شب خواستگاری | قتل و تهدید؛ سرانجام یک عشق مجازی
سرخط خبرها

کشته و مفقود شدن بیش از هزار پناهجو در دریای مدیترانه

  • کد خبر: ۲۴۶۶۹۱
  • ۰۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۰:۲۵
کشته و مفقود شدن بیش از هزار پناهجو در دریای مدیترانه
سازمان بین‌المللی مهاجرت از کشته و مفقود شدن بیش از هزار مهاجر در دریای مدیترانه در راه دستیابی به اروپا در سال جاری میلادی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان بین المللی مهاجرت (IOM) در پلتفرم X اعلام کرد که امسال بیش از ۱۰۰۰ مهاجر در مدیترانه مرکزی جان خود را از دست داده یا مفقود شده اند.

بر اساس گزارش IOM، تعداد قربانیان ۴۲۱ نفر و تعداد مفقودان ۶۰۳ نفر، در مجموع ۱۰۲۴ نفر بوده است. در همین مدت، ۱۳۷۶۳ مهاجر در دریا رهگیری و به لیبی بازگشتند که ۴۶۰ نفر آنها خردسال بودند.

بر اساس این گزارش ۳۸۱۹۰ مهاجر هم در سال ۲۰۲۴ پس از سفر‌های دریایی از طریق دریای مدیترانه وارد ایتالیا شدند که در دوره مشابه در سال ۲۰۲۳ تعداد آن‌ها ۱۰۵۴۴۷ نفر بود. وزارت کشور ایتالیا روز قبل اعلام کرد در دوره مشابه سال ۲۰۲۲، ۵۰۴۸۰ مهاجر وارد ایتالیا شده اند.

ایتالیا هم همسو با دیگر کشور‌های اروپایی اقدامات سختگیرانه‌ای را در قبال مهاجران در دستور کار قرار داده است.

برای مبارزه با علل مهاجرت، دولت ایتالیا به رهبری پوپولیست دست راستی جورجیا ملونی سال گذشته پیش نویس موسوم به طرح ماتی را تهیه کرد که مجموعه‌ای از مشارکت‌های به زعم خود "برابر و سودمند" را با کشور‌های آفریقایی و کشور‌های هم مرز با دریای مدیترانه برای مقابله با هجوم مهاجرت پیش بینی می‌کند.

هدف از این مشارکت‌ها تقویت همکاری در سطوح مختلف از جمله در مبارزه با قاچاق انسان است. به گفته احزاب حاکم، این طرح نتایج ملموسی را در مبارزه با قاچاق انسان نشان می‌دهد ودر این راستا به کاهش هجوم مهاجران اشاره می‌کند.

انگلیس اقدامات برای مقابله با هجوم پناهجویان را تشدید می‌کند

دولت جدید بریتانیا به رهبری "کایر استارمر" هم گام‌های جدیدی را برای مقابله با تعداد بالای پناهجویانی که با قایق‌ها از طریق کانال مانش از فرانسه وارد این کشور می‌شوند، اعلام کرده است. لندن اعلام کرده که آژانس ملی جرم و جنایت این کشور (NCA) به ۱۰۰ افسر تحقیقاتی و اطلاعاتی جدید و تخصصی برای انهدام باند‌های قاچاق که گذرگاه‌های خطرناک کانال انگلیسی را سازماندهی می‌کنند، مجهز خواهد شد.

وزارت کشور انگلیس هم اعلام کرد که هدف دیگر دستیابی به بیشترین تعداد اخراج پناهجویان به عنوان طرحی ناکام در پنج سال گذشته در شش ماه آینده است. دولت انگلیس در این راستا قصد دارد کارفرمایانی را که افراد بدون مجوز کار را در بریتانیا استخدام می‌کنند، تحریم کند. همچنین باید تعداد مکان‌ها در مراکز اخراج افزایش یابد.

ایوت کوپر، وزیر کشور انگلیس در این باره گفت: ما در حال اتخاذ تدابیر قوی و واضح برای تقویت امنیت مرزی خود و اطمینان از رعایت و اجرای قوانین هستیم.

پس از تغییر دولت در انگلیس در ماه ژوئیه، کایر استارمر، نخست وزیر جدید از حزب کارگر، برنامه‌های پیشینیان خود را برای اخراج پناهجویانی که به طور غیرقانونی از طریق کانال مانش وارد کشورش شده بودند به رواندا متوقف کرد. در عوض، او قول داد که باند‌های قاچاقی را که مهاجران هزاران یورو برای عبور به آنها می‌پردازند، متلاشی کند.

بر اساس آمار وزارت کشور انگلیس بیش از ۱۹۰۰۰ نفر در سال جاری میلادی تا دوشنبه با قایق‌های پناهجویان از طریق این کانال انگلیسی به بریتانیا آمدند که تعداد ورودی‌ها نسبت به مدت مشابه سال گذشته ده درصد افزایش یافته است. با این حال، در مدت مشابه در سال ۲۰۲۲، ۲۱۳۴۴ نفر وارد شدند که به طور قابل توجهی بیشتر از امسال است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->